HomeClientiOferteSuport
Brazilia- excursie la un pret incredibil!
Tara: Brazilia
Localitate: Rio de Janeiro
Durata excursie: 12 zile
Numar locuri: 25 zile
Transport: autocar
Plecare de la: Sediul agentiei
Detalii excursie: ZIUA 1: Sosire in Rio de Janeiro, transfer si cazare la hotel Orla Copacabana 3*/similar

ZIUA 2: Mic dejun; tur oras Rio :Biserica Candelaria, Catedrala San Sebastian, Teatrul Municipal, Libraria Nationala, Muzeul Artelor, Sambadromul – locul unde se desfasoara Parada Carnavalului; turul continua cu districtul Urca pentru imbarcare in telecabina si vizitarea Capatanii de Zahar; cazare la hotel Orla Copacabana 3*/similar.

ZIUA 3: Mic dejun; timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Corcovado – cel mai faimos simbol al orasului – creasta in varful careia se afla statuia lui Iisus Mantuitorul; cu aceasta ocazie puteti admira panorama orasului Rio; cazare la hotel Orla Copacabana 3*/similar.

ZIUA 4 : Mic dejun; transfer la aeroport pentru zbor spre Cascada Iguazu; sosire si transfer la hotel Igussu Golf Resort 5*/similar. Vizitarea partii braziliene a cascadei si a Parcului National Iguazu; cazare.

ZIUA 5 : Mic dejun; plecare pentru a vizita partea argentiniana a Cascadei Iguazu ; se traverseaza Podul Tancredo Neves care formeaza granita dintre Argentina si Brazilia; vizita Parcului National Argentinian Iguazu; intoarcere la hotel Iguassu Golf Resort 5*/similar si cazare .

ZIUA 6 : Mic dejun; transfer la aeroport pentru zbor spre Belo Horizonte prin Sao Paulo; dupa sosirea la Belo Horizonte transfer la orasul colonial Ouro Preto localizat la aprox. 100 km distanta; in sec 18 acesta era centrul cautatorilor de aur; cazare la hotel Posada Classica 3*/similar.

ZIUA 7: Mic dejun; excursie de o zi in Ouro Preto incluzand pranzul; in sec 18 aurul a contribuit foarte mult la dezvoltarea orasului; se viziteaza stradutele de pe dealurile inconjurate de cele 13 biserici, fantanile, terasele, ruinele si turnurile acestui oras care a fost declarat monument de catre UNESCO si care reprezinta unul dintre punctele forte de atractie in Brazilia; intoarcere la Belo Horizonte si cazare la hotel Belo Horizonte Othon Palace 3*/similar.

ZIUA 8: Mic dejun; transfer la aeroport pentru zbor spre Manaus prin Sao Paulo; sosire la Manaus si plecare spre Amazon Ecopark – o neuitata aventura prin padurea tropicala; cina si excursie pentru a vedea aligatorii; cazare la Amazon Ecopark Lodge.

ZIUA 9: Mic dejun; excursie prin padurea tropicala pentru a admira flora si fauna; se ofera posibilitatea de a pescui pesti piranha; cina si cazare la Amazon Ecopark Lodge.

ZIUA 10: Mic dejun si vizitarea junglei cu maimute; transfer la Manaus pentru zbor spre Salvador da Bahia prin Brazilia; sosire si transfer la hotel Bahia Othon Palace 4*/similar

ZIUA 11: Dimineata tur oras pentru a vizita centrul istoric al Salvadorului – monument protejat de UNESCO si punct de atractie pentru vizitele in Salvador. Orasul Salvador da Bahia este faimos pentru traditiile si obieceiurile Afro-Braziliene pe care le pastreaza ; se pot admira bisericile in stil baroc ce dateaza din sec 17-18; cazare la hotel Bahia Othon Palace 4*/similar.

ZIUA 12: Mic dejun si transfer la aeroport; sfarsitul circuitului
Servicii incluse: • 11 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*-5*, transport cu masina/ microbuz/ autocar (in functie de numarul de participanti) pe traseul circuitului;
• zboruri cu avionul pe traseele Rio de Janeiro- Iguazu/ Iguazu- Sao Paulo- Belo Horizonte/ Belo Horizonte- Sao Paulo – Manaus/Manaus – Salvador da Bahia;
• ghid limba engleza la dispozitie; vizite la obiectivele turistice mentionate, tururi oras conform program, urcare la Capatana de Zahar.
Servicii optionale: • procurarea biltetelor de avion prin intermediul agentiei noastre
Servicii neincluse in pret: • transportul cu avionul pana in Brazilia
Acte necesare: • pasaport valabil 6 luni
Tarife - perioade :
Termen de rezervare minim: 30 zile inainte de perioada solicitata

Pentru a subscrie la aceasta oferta trebuie sa fiti membru inregistrat al acestui site si sa fiti logat !